Van der Kam Amersfoort, Amersfoort
Over Van der Kam Amersfoort
Van der Kam Amersfoort

Voor de laatste trends ga je naar van der Kam Fashion!
Om er altijd stijlvol en volgens de laatste trends uit te zien, winkel je bij van der Kam Fashion Amersfoort. Wij bieden de stijl die aansluit bij jouw persoonlijke smaak.

Herenmode in Amersfoort
De herenmode collectie van van der Kam Fashion is zeer uitgebreid. Herenmode zoals blazers, broeken, jassen, t-shirts en vesten: bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een mooie look. Op zoek naar de bekende merken herenmode in Amersfoort? Van der Kam Fashion heeft ze! Onder andere de merken Tommy Hilfiger, Replay, Jacob Cohën, Gant en Hugo Boss liggen bij ons in de winkel.

Damesmode
Ook voor de dames is van der Kam fashion de perfecte winkel in Amersfoort. Bij ons vind je een groot aanbod van onder andere de merken Maison scotch, Amsterdams blauw, Superdry, Cambio, Repeat en Nikkie.

Verder hebben wij een grote Marc Cain afdeling en een volledige schoenenafdeling van Shuz. Onze jassen collectie is elk seizoen groot en gevarieerd. Ons verkoopteam is zeer deskundig en adviseren u graag. Kom eens een kijkje nemen bij onze womenswear afdeling in Amersfoort, u kunt voor uw gehele garderobe bij ons terecht.

Overige winkels van der Kam Fashion
Naast van der Kam Fashion te Amersfoort hebben we nog twee eigentijdse modewinkels in het hart van Gouda en Zutphen. In onze winkels staan service en kwaliteit al 150 jaar centraal. Kom bij ons langs en geniet van de enorme keuze, service, aandacht en kwaliteit!

Bekijk onze winkel ook op Locals United.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
Adres gegevens
  • Van der Kam Amersfoort
  • Varkensmarkt 11 - 15
  • 3811 LD Amersfoort
Openingstijden
Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
*Zondag 12:00 - 17:30
* Iedere zondag geopend!